(+31) 0619260747
info@osteopathiekliniek.nl
Ma - Vrij: 9:00uur - 17:00uur
Title Image

Over mij – Ahmet Bingöl

Home  /  Over mij – Ahmet Bingöl

Welkom bij Osteopathie Kliniek.

Mijn naam is Ahmet Bingöl, en ik ben blij om u te verwelkomen als geregistreerd osteopaat. Na jaren van intensieve studie en training ben ik nu volledig toegewijd aan het verbeteren van uw gezondheid en welzijn.

 

Mijn passie voor osteopathie ontstond uit een diepgeworteld geloof in de kracht van het lichaam om zichzelf te genezen. Tijdens mijn opleiding Osteopathie aan het College Sutherland te Amsterdam, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om het lichaam als een geheel te beschouwen en niet alleen de symptomen, maar ook de onderliggende oorzaken van klachten aan te pakken.

 

Wat mij het meest aanspreekt in osteopathie is de holistische benadering en de mogelijkheid om mensen op een natuurlijke en effectieve manier te helpen. Elk lichaam is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Daarom neem ik de tijd om naar u te luisteren, uw klachten grondig te analyseren en een behandelplan op maat te maken dat perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Mijn nieuwsgierigheid en voortdurende zoektocht naar kennis hebben me altijd gedreven om meer te leren over het menselijk lichaam en hoe alles met elkaar in verbinding staat. Deze drang naar voortdurende educatie heeft me ertoe gebracht om me steeds verder te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen de osteopathie. Hierdoor kan ik u de best mogelijke zorg en behandeling bieden, afgestemd op de nieuwste inzichten en methoden.

 

Bij Osteopathie Kliniek staat uw welzijn centraal. Ik streef ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar u zich op uw gemak voelt. Samen werken we aan een sterker, gezonder en evenwichtiger lichaam.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om u te mogen begeleiden op uw pad naar herstel en welzijn.

Ahmet Bingöl

Osteopaat D.O. - MRO

Opleidingen / Cursussen

  • Integrale Massage Therapie
  • Diploma in Osteopathie
  • Anatomie dissectie, Universiteit Heidelberg
    • Module onderste lidmaat
    • Module cranium-centraal zenuwstelsel
    • Module abdomen